Nemo-Catering-logo-inversNemo-ConceptCooking-logoNemo-Private-logoNemo-Restaurant-logoNemo-cateringNemo-dining Nemo-eventsNemo-homecookingNemo-meeting Nemo-workshops

Filosofie

β€œThe sea is only the embodiment of a supernatural and wonderful existence. It is nothing but love and emotion; it is the living Infinite.”
Een prachtige quote van Jules Verne en een bron van inspiratie.

Met een pure en oprechte passie voor de zee nemen we je bij Nemo dan ook mee op een onverwacht en inspirerend gastronomisch avontuur. We vertalen de klassieke fundamenten naar eigentijdse gerechten en overgieten ze met een sausje van eigenzinnigheid. Het resultaat? Hoogstaande gastronomie en een ware totaalbeleving in een prachtig kader middenin het bruisende Antwerpen-Zuid.

Menu

Gezegend met de culinaire genen van vader en grootvader en met de zee als inspiratiebron, tovert chef Michael je culinaire pareltjes voor met respect voor de seizoenen en de natuur.

Zo bereiden we enkel groenten van de pluk-boerderij, kiezen we resoluut voor verantwoorde visvangst en werken we zo veel mogelijk met bio-labels. In basis draait het verhaal van Nemo vooral rond kraakverse vis, maar we bieden je ook vegetarische alternatieven en zelfs seizoensgebonden vleesgerechten.

Menukaart

Wil je alvast een voorproefje van de Nemo-beleving?

Bekijk onze menukaart

Reserveren

Menu